Cykelreparatörer i Kalix

Annons:
Erfarna och bra cykelreparatörer i Kalix - letar du efter rutinerade och prisvärda cykelverkstäder som har erfarna cykelreparatörer som kan hjälpa dig med din elcykel eller cykel i Kalix? Du kanske har behov av ett slangbyte, byta broms, ställa in bromsar på cykel i Kalix, riktning av av hjul, borra upp lås eller byta kedja på din cykel i Kalix? Detta är några av de olika tjänster som utförs av cykelreparatörer i Kalix. Genom att kontakta en cykelverkstad i Kalix kan du få hjälp med att laga din cykel som t.ex. kan vara en Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Kalix. Sammanlagt finns det 2 olika cykelverkstäder, cykelaffärer, cykelbutiker och cykelreparatörer i Kalix att välja med när du behöver hjälp med att laga eller serva din cykel i Kalix. Många av dessa cykelaffärer kan också erbjuda möjlighet att köpa elcykel, sparkcykel eller mountainbike i Kalix. Nedan finns en lista över alla cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelreparatörer i Kalix.
Annons:

Cykelreparatörer i Kalix

Här följer vår lista över alla cykelbutiker och cykelverkstäder i Kalix där du kan anlita en cykelreparatör i Kalix för att få hjälp med t.ex. slangbyte, byta broms, ställa bromsar, riktning av av hjul, borra upp lås och byta kedja i Kalix.

Kalix Däck & Cykel AB
Vattenv. 15
952 35 KALIX


TEAM SPORTIA
Strandg. 10
952 33 KALIX

Annons:

Reparera och laga cykel i Kalix

Oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara då och då i Kalix uppstår ibland behovet att få hjälp med att reparera eller laga sin cykel i Kalix. T.ex. kanske man fått punktering, dålig cykelkedja eller behöver byta broms eller kedja på cykeln i Kalix. Genom att kontakta en cykelverkstad eller cykelaffär i Kalix kan man ofta komma i kontakt med en cykelreparatör som kan hjälpa till med att laga sin cykel i Kalix.

Mountainbike i Kalix

Att cykla ute i skog, berg och natur i Kalix blir allt mer populärt och för detta brukar man behöva en s.k. mountainbike. Flera av de olika cykelbutiker i Kalix från listan ovan säljer även mountainbike i Kalix.

Cyklerifakta angående Kalix

Som bekant finns det 2 olika cykelverkstäder och cykelreparatörer i Kalix att välja mellan när du behöver hjälp med att laga cykel i Kalix. Nedan finns en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan här också ta del av med fakta om Kalix om du vill lära dig mer än saker relaterat till cykelaffärer och cykelreparationer i Kalix.

Sammanlagt hittade vi 2 olika cykelbutiker och cykelverkstäder med cykelreparatörer i Kalix att välja mellan när du behöver laga eller serva din Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Kalix. Skulle du ändå inte hitta en lämplig cykelreparatör eller cykelbutik i Kalix som fyller dina behov inom cyklar, mountainbike, sparkcykel eller elcykel i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare i angränsande orter i Norrbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.