Cykelreparatörer i Bålsta

Annons:
Erfarna och bra cykelreparatörer i Bålsta - letar du efter rutinerade och prisvärda cykelverkstäder som har erfarna cykelreparatörer som kan hjälpa dig med din elcykel eller cykel i Bålsta? Du kanske har behov av ett slangbyte, byta broms, ställa in bromsar på cykel i Bålsta, riktning av av hjul, borra upp lås eller byta kedja på din cykel i Bålsta? Detta är några av de olika tjänster som utförs av cykelreparatörer i Bålsta. Genom att kontakta en cykelverkstad i Bålsta kan du få hjälp med att laga din cykel som t.ex. kan vara en Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Bålsta. Sammanlagt finns det 1 olika cykelverkstäder, cykelaffärer, cykelbutiker och cykelreparatörer i Bålsta att välja med när du behöver hjälp med att laga eller serva din cykel i Bålsta. Många av dessa cykelaffärer kan också erbjuda möjlighet att köpa elcykel, sparkcykel eller mountainbike i Bålsta. Nedan finns en lista över alla cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelreparatörer i Bålsta.
Annons:

Cykelreparatörer i Bålsta

Här följer vår lista över alla cykelbutiker och cykelverkstäder i Bålsta där du kan anlita en cykelreparatör i Bålsta för att få hjälp med t.ex. slangbyte, byta broms, ställa bromsar, riktning av av hjul, borra upp lås och byta kedja i Bålsta.

Tores Cykel & Sport AB
Klövervägen 19 A
746 37 BÅLSTA

Annons:

Reparera och laga cykel i Bålsta

Oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara då och då i Bålsta uppstår ibland behovet att få hjälp med att reparera eller laga sin cykel i Bålsta. T.ex. kanske man fått punktering, dålig cykelkedja eller behöver byta broms eller kedja på cykeln i Bålsta. Genom att kontakta en cykelverkstad eller cykelaffär i Bålsta kan man ofta komma i kontakt med en cykelreparatör som kan hjälpa till med att laga sin cykel i Bålsta.

Mountainbike i Bålsta

Att cykla ute i skog, berg och natur i Bålsta blir allt mer populärt och för detta brukar man behöva en s.k. mountainbike. Flera av de olika cykelbutiker i Bålsta från listan ovan säljer även mountainbike i Bålsta.

Cyklerifakta angående Bålsta

Som bekant finns det 1 olika cykelverkstäder och cykelreparatörer i Bålsta att välja mellan när du behöver hjälp med att laga cykel i Bålsta. Nedan finns en del allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Du kan här också ta del av med fakta om Bålsta om du vill lära dig mer än saker relaterat till cykelaffärer och cykelreparationer i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi 1 olika cykelbutiker och cykelverkstäder med cykelreparatörer i Bålsta att välja mellan när du behöver laga eller serva din Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Bålsta. Skulle du ändå inte hitta en lämplig cykelreparatör eller cykelbutik i Bålsta som fyller dina behov inom cyklar, mountainbike, sparkcykel eller elcykel i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare i angränsande orter i Uppsala.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.