Cykelreparatörer i Uppsala

Annons:
Erfarna och bra cykelreparatörer i Uppsala - letar du efter rutinerade och prisvärda cykelverkstäder som har erfarna cykelreparatörer som kan hjälpa dig med din elcykel eller cykel i Uppsala? Du kanske har behov av ett slangbyte, byta broms, ställa in bromsar på cykel i Uppsala, riktning av av hjul, borra upp lås eller byta kedja på din cykel i Uppsala? Detta är några av de olika tjänster som utförs av cykelreparatörer i Uppsala. Genom att kontakta en cykelverkstad i Uppsala kan du få hjälp med att laga din cykel som t.ex. kan vara en Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Uppsala. Sammanlagt finns det 14 olika cykelverkstäder, cykelaffärer, cykelbutiker och cykelreparatörer i Uppsala att välja med när du behöver hjälp med att laga eller serva din cykel i Uppsala. Många av dessa cykelaffärer kan också erbjuda möjlighet att köpa elcykel, sparkcykel eller mountainbike i Uppsala. Nedan finns en lista över alla cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelreparatörer i Uppsala.
Annons:

Cykelreparatörer i Uppsala

Här följer vår lista över alla cykelbutiker och cykelverkstäder i Uppsala där du kan anlita en cykelreparatör i Uppsala för att få hjälp med t.ex. slangbyte, byta broms, ställa bromsar, riktning av av hjul, borra upp lås och byta kedja i Uppsala.

Abba Cykelcenter
S:t Persg. 18 A
753 20 UPPSALA


Cykel Nestors
Salag. 6
753 30 Uppsala


Cykel Viktor
Svartbäcksg. 25
753 32 Uppsala


Cykelstället
Svartbäcksg. 20
753 32 Uppsala


Cykeltoppen
Sernanders v. 8
752 61 UPPSALA


Cymo
Källarbäcksv. 54
757 52 Uppsala


Eriksbergs Cykel AB
Karlsrog. 82
752 39 Uppsala


Fålhagens Cykel
Strandbodkilen 3
753 24 UPPSALA


Hjulhuset och Velotek
Vattholmav. 16
754 19 Uppsala


Leffes Cykel
Sibylleg. 9
752 31 Uppsala


Salabacke Cykel
Skomakarg. 14
754 34 UPPSALA


Stahléns Cykel AB
Vaksalag. 51
753 31 UPPSALA


TB Cykel och Verkstad
Folkungag. 21 A
753 36 Uppsala


Velotek Sweden
Vattholmav. 16
754 19 Uppsala

Annons:

Reparera och laga cykel i Uppsala

Oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara då och då i Uppsala uppstår ibland behovet att få hjälp med att reparera eller laga sin cykel i Uppsala. T.ex. kanske man fått punktering, dålig cykelkedja eller behöver byta broms eller kedja på cykeln i Uppsala. Genom att kontakta en cykelverkstad eller cykelaffär i Uppsala kan man ofta komma i kontakt med en cykelreparatör som kan hjälpa till med att laga sin cykel i Uppsala.

Mountainbike i Uppsala

Att cykla ute i skog, berg och natur i Uppsala blir allt mer populärt och för detta brukar man behöva en s.k. mountainbike. Flera av de olika cykelbutiker i Uppsala från listan ovan säljer även mountainbike i Uppsala.

Cyklerifakta angående Uppsala

Som bekant finns det 14 olika cykelverkstäder och cykelreparatörer i Uppsala att välja mellan när du behöver hjälp med att laga cykel i Uppsala. Nedan finns en del allmän information om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Du kan här också ta del av med fakta om Uppsala om du vill lära dig mer än saker relaterat till cykelaffärer och cykelreparationer i Uppsala.

Sammanlagt hittade vi 14 olika cykelbutiker och cykelverkstäder med cykelreparatörer i Uppsala att välja mellan när du behöver laga eller serva din Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Uppsala. Skulle du ändå inte hitta en lämplig cykelreparatör eller cykelbutik i Uppsala som fyller dina behov inom cyklar, mountainbike, sparkcykel eller elcykel i Uppsala rekommenderar vi att du letar vidare i angränsande orter i Uppsala.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.