Cykelreparatörer i Umeå

Annons:
Erfarna och bra cykelreparatörer i Umeå - letar du efter rutinerade och prisvärda cykelverkstäder som har erfarna cykelreparatörer som kan hjälpa dig med din elcykel eller cykel i Umeå? Du kanske har behov av ett slangbyte, byta broms, ställa in bromsar på cykel i Umeå, riktning av av hjul, borra upp lås eller byta kedja på din cykel i Umeå? Detta är några av de olika tjänster som utförs av cykelreparatörer i Umeå. Genom att kontakta en cykelverkstad i Umeå kan du få hjälp med att laga din cykel som t.ex. kan vara en Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Umeå. Sammanlagt finns det 5 olika cykelverkstäder, cykelaffärer, cykelbutiker och cykelreparatörer i Umeå att välja med när du behöver hjälp med att laga eller serva din cykel i Umeå. Många av dessa cykelaffärer kan också erbjuda möjlighet att köpa elcykel, sparkcykel eller mountainbike i Umeå. Nedan finns en lista över alla cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelreparatörer i Umeå.
Annons:

Cykelreparatörer i Umeå

Här följer vår lista över alla cykelbutiker och cykelverkstäder i Umeå där du kan anlita en cykelreparatör i Umeå för att få hjälp med t.ex. slangbyte, byta broms, ställa bromsar, riktning av av hjul, borra upp lås och byta kedja i Umeå.

CM Cykel & Fritid AB
Yrkesv. 1
904 20 Umeå


Cykel & Mopedhandlaren i Umeå AB
Häradshövdingeg. 11
903 31 UMEÅ


Cykel & Skidservice i Umeå AB
N. Ersmarksg. 51
903 44 UMEÅ


Händige Herrn
Förrådsv. 13
901 32 Umeå


Umeå Cykelsport
Kvarnstensv. 7
903 55 UMEÅ

Annons:

Reparera och laga cykel i Umeå

Oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara då och då i Umeå uppstår ibland behovet att få hjälp med att reparera eller laga sin cykel i Umeå. T.ex. kanske man fått punktering, dålig cykelkedja eller behöver byta broms eller kedja på cykeln i Umeå. Genom att kontakta en cykelverkstad eller cykelaffär i Umeå kan man ofta komma i kontakt med en cykelreparatör som kan hjälpa till med att laga sin cykel i Umeå.

Mountainbike i Umeå

Att cykla ute i skog, berg och natur i Umeå blir allt mer populärt och för detta brukar man behöva en s.k. mountainbike. Flera av de olika cykelbutiker i Umeå från listan ovan säljer även mountainbike i Umeå.

Cyklerifakta angående Umeå

Som bekant finns det 5 olika cykelverkstäder och cykelreparatörer i Umeå att välja mellan när du behöver hjälp med att laga cykel i Umeå. Nedan finns en del allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Du kan här också ta del av med fakta om Umeå om du vill lära dig mer än saker relaterat till cykelaffärer och cykelreparationer i Umeå.

Sammanlagt hittade vi 5 olika cykelbutiker och cykelverkstäder med cykelreparatörer i Umeå att välja mellan när du behöver laga eller serva din Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Umeå. Skulle du ändå inte hitta en lämplig cykelreparatör eller cykelbutik i Umeå som fyller dina behov inom cyklar, mountainbike, sparkcykel eller elcykel i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare i angränsande orter i Västerbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.