Cykelreparatörer i Askim

Annons:
Erfarna och bra cykelreparatörer i Askim - letar du efter rutinerade och prisvärda cykelverkstäder som har erfarna cykelreparatörer som kan hjälpa dig med din elcykel eller cykel i Askim? Du kanske har behov av ett slangbyte, byta broms, ställa in bromsar på cykel i Askim, riktning av av hjul, borra upp lås eller byta kedja på din cykel i Askim? Detta är några av de olika tjänster som utförs av cykelreparatörer i Askim. Genom att kontakta en cykelverkstad i Askim kan du få hjälp med att laga din cykel som t.ex. kan vara en Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Askim. Sammanlagt finns det 1 olika cykelverkstäder, cykelaffärer, cykelbutiker och cykelreparatörer i Askim att välja med när du behöver hjälp med att laga eller serva din cykel i Askim. Många av dessa cykelaffärer kan också erbjuda möjlighet att köpa elcykel, sparkcykel eller mountainbike i Askim. Nedan finns en lista över alla cykelaffärer, cykelverkstäder och cykelreparatörer i Askim.
Annons:

Cykelreparatörer i Askim

Här följer vår lista över alla cykelbutiker och cykelverkstäder i Askim där du kan anlita en cykelreparatör i Askim för att få hjälp med t.ex. slangbyte, byta broms, ställa bromsar, riktning av av hjul, borra upp lås och byta kedja i Askim.

Mariaplans Cykelaffär AB
Datav. 6 B
436 32 ASKIM

Annons:

Reparera och laga cykel i Askim

Oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara då och då i Askim uppstår ibland behovet att få hjälp med att reparera eller laga sin cykel i Askim. T.ex. kanske man fått punktering, dålig cykelkedja eller behöver byta broms eller kedja på cykeln i Askim. Genom att kontakta en cykelverkstad eller cykelaffär i Askim kan man ofta komma i kontakt med en cykelreparatör som kan hjälpa till med att laga sin cykel i Askim.

Mountainbike i Askim

Att cykla ute i skog, berg och natur i Askim blir allt mer populärt och för detta brukar man behöva en s.k. mountainbike. Flera av de olika cykelbutiker i Askim från listan ovan säljer även mountainbike i Askim.

Cyklerifakta angående Askim

Som bekant finns det 1 olika cykelverkstäder och cykelreparatörer i Askim att välja mellan när du behöver hjälp med att laga cykel i Askim. Nedan finns en del allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Du kan här också ta del av med fakta om Askim om du vill lära dig mer än saker relaterat till cykelaffärer och cykelreparationer i Askim.

Sammanlagt hittade vi 1 olika cykelbutiker och cykelverkstäder med cykelreparatörer i Askim att välja mellan när du behöver laga eller serva din Crescent, Merida, Monark, Nishiki eller Skeppshult cykel i Askim. Skulle du ändå inte hitta en lämplig cykelreparatör eller cykelbutik i Askim som fyller dina behov inom cyklar, mountainbike, sparkcykel eller elcykel i Askim rekommenderar vi att du letar vidare i angränsande orter i Västra Götaland.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.